Web-design

Heb je altijd al een eigen website willen hebben?

Ik maak jouw website geheel op maat. Dat kan met Wordpress, zodat je later zelf helemaal de hand hebt in hoe je jouw site verder gaat aanpassen als er veranderingen zijn. Het kan ook in Serif WebPlus waar deze site mee gemaakt is.

Wordpress.

Het voordeel van WordPress is dat je er zelf ontzettend veel mee kan als ik hem aflever. Zelf andere foto’s plaatsen of stukken tekst veranderen. Misschien wel hele pagina’s toevoegen? Jij zou dat kunnen als je je in WordPress verdiept. Ik ben trots op deze sites die ik gemaakt heb:

Serif WebPlus.

Er kan ontzettend veel in dit programma. Een beetje aparte lay out? Geen probleem. Ook alle kleuren die je maar wilt kan ik gebruiken. Elke foto kan op elke plek op je pagina. Geen beperkingen! Maar helaas zul je het programma ook zelf moeten kopen als je zelf veranderingen in de site zou willen doorvoeren. Het programma is niet duur en het is op zich ook niet zo heel lastig om te leren. Dus het behoort zeker tot de mogelijkheden! Je kunt er ook voor kiezen om veranderingen door mij te laten doorvoeren.

Door mij gemaakte Wordpress sites:

Door mij gemaakte Serif WebPlus sites:

Kijk even rond op de sites die ik gemaakt heb naar wat er zoal allemaal mogelijk is.

Het aanvragen van de domeinnaam en de hosting van jouw site kan ik ook voor je regelen. Je moet dan denken aan een jaarlijks terugkerend bedrag van rond de 50 euro (afhankelijk van de grootte van je site). Maar dan weet je zeker dat er een goede service geleverd wordt als er problemen zouden zijn met jouw site.
Het kan goedkoper, je regelt de hosting dan zelf en ook bij problemen los je zelf die problemen met jouw gekozen hosting op.

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw al bestaande site te vervangen voor weer eens totaal iets nieuws.

Prijzen afhankelijk van de hoeveelheid werk, maar vanaf 250 euro.