Over mij:


Mijn leven is erg veranderd nadat ik kennis had gemaakt met de bewuste ademhaling.

Ik had last van stemmingswisselingen en depressies.

Ook had ik diverse lichamelijke klachten. Ik voelde me een slachtoffer. Ik wist dat ik mezelf

niet was, maar het lukte maar niet om de negativiteit los te laten. In het verleden waren er dingen gebeurd die dit allemaal konden verklaren.

Maar, ik wilde er van af!

Een jarenlange zoektocht was begonnen. Van alternatief tot regulier zocht ik naar “de” oplossing voor mijn problemen. Elke keer had ik weer het gevoel dat ik stapje dichter bij de oplossing kwam, maar telkens weer bleek dat ik nog lang niet bij de kern was gekomen. Toch bleef ik doorzetten omdat ik wist dat dit niet mijn einddoel was. Ik wilde LEVEN!


Dat er meer moest zijn tussen hemel en aarde kon ik ervaren, maar heel veel van al het spirituele vond ik te zweverig.

De ontdekking van de stilte in mij, door de boeken en filmpjes van Eckhart Tolle, was een grote stap voorwaarts.


Maar toen ik in aanraking kwam met “de bewuste ademhaling” kwam er echt een diepe verandering in mijn leven.

Door die ademhaling maakte ik contact met mijn ziel (de bron, mijn hogere zelf… hoe je het ook wilt noemen). Zo gewoon, maar het contact met dat “meer tussen hemel en aarde” ervaren, is tot op de dag van vandaag echt bijzonder.  


Vanaf dat eerste moment voelde ik de liefde voor mijzelf toenemen. Mijn leven veranderde zienderogen. Ik voelde me prettiger, mijn zelfvertrouwen groeide. Ik nam andere beslissingen, waardoor ik me nog beter ging voelen. Het kiezen werd überhaupt steeds gemakkelijker. Mijn creativiteit ging stromen, dat kun je elders op mijn website bekijken. Ik kreeg daardoor steeds meer leuke dingen om te doen. Ik ben nu heel blij en gelukkig met mijn leven! En ik kan eindelijk zeggen dat ik echt oprecht enorm veel van mezelf houd.


Natuurlijk zijn er ook in mijn leven nog steeds uitdagingen waar ik mee om moet gaan. Maar de basis is nu zo anders… het is een wereld van verschil.

Ik merk steeds vaker dat ik mijn eigen leven kan creëren. Ik weet wat ik wil. En op de één of andere manier trek ik dat steeds meer aan. Ik heb het gevoel dat ik thuis gekomen ben. Door het contact met mijn ziel is mijn leven een aaneenschakeling van prachtige, waardevolle momenten.


Ik voel me geen slachtoffer meer. Ik ervaar vrijheid!


 Als jij het begin stukje van mijn verhaal herkent en je wilt ook ervaren wat de bewuste ademhaling voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op! We kunnen dan samen op zoek gaan naar de kern van jouw probleem. En je kunt dan op een eenvoudige manier je leven veranderen.


Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Dat kan via Skype. Maar ik woon in het midden van het land, dus als je langs wilt komen, dan is dat ook prima. Voor de sessies is langs komen een must.


Ook voor het ontdekken en oplossen van problemen/blokkades blijkt de bewuste ademhaling en het contact wat je daarmee kunt maken, een fantastisch middel te zijn. Zo werd bijv. een zwangerschap mogelijk na een sessie waarbij er een onbewuste blokkade werd ontdekt. Lees daarover meer op mijn andere site: BovenVerwachtingZwanger


 Ben jij op zoek naar iemand die met de beide benen op de grond, zonder allerlei poespas maar toch op een spirituele manier jou kan faciliteren? Klik dan hier! Ik loop graag een eindje met je op.


Ook kun je contact met me opnemen als ik een MiniMovie of een videografie opdracht voor je kan doen. Voel je vrij om te vragen naar de mogelijkheden voor jouw specifieke vraag!


 Tot gauw!, Antonique