“Ik hou van mijzelf!” Challenge
Welkom!

Ja, het is zover! Je wilt nu echt meer van jezelf gaan houden! Daarom heb je je aangemeld voor deze challenge. (Of nog niet?)

In 30 dagen ga je meer van jezelf houden! Dat beloof ik je als je de opdrachten serieus gaat doen en er telkens weer voor kiest om nu echt meer van jezelf te gaan houden.

Het zal een uitdaging zijn zo nu en dan, maar het is de moeite echt waard! Je leven zal zo positief gaan veranderen! Je zult stapje voor stapje meer van jezelf gaan houden! Dat proces gaat de rest van je leven door... Het stopt niet na die 30 dagen. :)

Ik raad je aan om een dagboekje bij te houden. Maar dat is geheel vrijblijvend.

Aan het eind van deze challenge zal er een overzichtspagina komen om alle dagen en alle onderwerpen makkelijk terug te vinden. Tot die tijd is er altijd een mogelijkheid om de dagen ervoor terug te kijken door middel van een knop links bovenaan de pagina’s.

Even iets over wat ik geloof en wat ik gebruik. Als dat absoluut niet goed voelt voor jou, dan is deze challenge niet voor jou.
Dat mag je me gewoon eerlijk zeggen. Even goede vrienden!

Ik ga ervan uit dat ik als mens onderdeel ben van een groter iets. Ik noem dat mijn ziel. Ik ben op aarde om ervaringen op te doen en mezelf steeds meer te leren kennen.

Als ziel heb ik een bepaald doel gekozen in mijn leven. Daarvoor is het nodig dat ik bepaalde ervaringen mee maak. Ik heb er dan ook voor gekozen om geen slachtoffer meer te zijn. Ik wil bewust leven en verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen doen en laten.

Antonique


Nog geen deelnemer?

Neem snel contact met me op!

Klik hier